DESPRE TINE

Nu vei şti niciodată cine eşti de fapt şi ce poţi sa faci, atâta vreme cât nu te descoperi

Dacă ai ales să citeşti aici, înseamnă că ai făcut primul pas spre tine. Tot ce spun aici vorbeşte despre tine. Mai cu seamă când vorbesc despre alţii. Ca să înţelegi, nu trebuie totuşi să-ţi meargă mintea brici, pentru că ceea ce vei găsi aici nu e pentru cel care crezi tu că eşti, nici pentru cel care vrei tu să fi, ci pentru cel care domneşte peste regatul plin de resurse al inconştientului.

Lucrurile care le spun nu sunt bune sau rele, dar gândurile tale le vor face astfel. După felul în care vei gândi, vei acţiona sau te vei comporta, aşa vei şi deveni. Îţi pot spune că persoanele care avansează în viaţă sunt acelea care caută circumstanţele pe care le vor şi dacă nu le găsesc le creează. Fiindcă dacă vei aştepta toate condiţiile să fie perfecte înainte de a acţiona, nu vei acţiona niciodată.

Nu te gândi că e întâmplător acum să-ţi scriu aici, nu reflecta mult la timpul ce-l petreci gândind, fiindcă nu ai ce pierde mai mult decât ceea ce nu ai avut. Te voi lăsa pe tine să dai semnificaţie lucrurilor ce ţi le scriu aici. Vorbesc zilnic cu oameni care au acţionat fără să gândească şi oameni care au gândit fără să acţioneze.

O mare parte din viaţa am fost şi eu ca ei şi din când în când mai fac ca ei. M-am gândit o vreme la faptul că trăiesc o singură viaţă şi toată la prezent, că pot alege să fac orice şi uneori uit aceste aspecte. Desigur că fiecare face ce poate, cu ce are, acolo unde este. Dar oare contrariul este verificat?

Vei realiza că dacă vei continua să faci ceea ce făceai înainte, vei continua să primeşti ceea ce primeşti. Eu am simţit că pot face ceva deosebit pentru că eu cred că pot. Şi dacă tu crezi că eşti în stare să faci ceva sau nu, ai oricum dreptate.

Dacă ţin foarte mult să fac ceva, acel ceva nu se numeşte muncă. Aş putea să-i spun cum i-au spus şi alţii: self-discovery, parteneriat pentru excelenţă, sens, magie. Scopul meu este să fiu lângă tine atunci când vei dori să schimbi ceva din viaţa ta cu ceva din viaţa celor împliniţi.

Sensul meu este să te înţeleg mai mult decât o poţi face tu acum, să explorăm, să descoperim: De ce? De ce eu? Cine sunt? Ce caut? Unde vreau să ajung? Ce pot face? Mă aude şi pe mine cineva?! Cuvintele între noi, te asigur că nu vor avea o altă semnificaţie decât aceea pe care le-o vom da noi.

Dacă vei refuza să accepţi orice alt lucru în afară de cel mai bun, îl vei obţine. Există un singur scop, acela de a face din propria viaţă ceea ce vrei. Vrei să ştii cum? Tu vezi lucrurile aşa cum sunt şi spui: de ce? Eu mă gândesc la lucruri care nu există şi spun: de ce nu?!

Următorul pas pe care trebuie să-l faci dacă vrei să ai success este să te decizi ce tip de persoana vrei să fii. Există trei tipuri de persoane: aceia care provoacă evenimentele, aceia care supraveghează desfăşurarea evenimentelor şi aceia care se minunează de ceea ce se întâmplă.