Consiliere online – cum?

Dacă ai o mulţime de întrebări legate de problemele care te frământă îţi sugerez să îmi faci o vizită la cabinet. Aici vei întâlni un om înţelegător, gata să te asculte şi să te ajute. Dar dacă nu eşti din Bucureşti sau crezi că nu ai timp sau curaj să vii, trimite-mi un mesaj şi eu o să-ţi spun cum poţi beneficia de prima consiliere online – în care ne vom cunoaşte şi vom stabili dacă dorim să mergem împreună un timp. Când te vei simţi în largul tău, va sosi momentul să ne vedem, faţă în faţă.

Poţi alege o consultaţie online pe skype sau îmi poţi trimite un mesaj de o pagină pe e-mail, eu îţi voi răspunde în cel mult 48 de ore. În cazul consilierii online, prin chat, timpul alocat unei şedinţe este de 50 de minute. Pentru a beneficia de o şedinţă ma poţi suna pentru ca să facem împreună o programare sau îmi poţi trimite mai întâi un email, accesând adresa din contact, în care să îmi descrii care este motivul pentru care apelezi la mine. Vei primi un răspuns cu toate detaliile pe care mi le soliciţi, referitor la asistenţa psihologică online .

Consilierea online se adresează numai persoanelor de peste 18 ani. Dacă nu ai această vârstă este necesar acordul scris al unui părinte sau tutore legal. Consilierea psihologică online nu oferă o evaluare clinică şi nici nu înlocuieşte psihoterapia. Consilierea online îţi oferă garanţia confidenţialităţii fiindcă nici o informaţie nu va fi făcută publică, excepţie fac situaţiile percepute ca având un grad mare de risc de sinucidere sau de a răni pe altcineva.

Răspunderea pentru veridicitatea datelor şi informaţiilor pe care mi le furnizezi îţi aparţine în întregime. În eventualitatea unei crize, a unei urgenţe psihologice ai responsabilitatea să te adresezi serviciilor de specialitate (spitale, clinici). Este necesar să am şi o altă posibilitate de a te contacta (număr de telefon) în afara adresei de e-mail.