Ce ştiţi despre consiliere

1. Consilierea este un mod de ajutor specializat acordat de o persoană pregătită profesional, atunci când în viaţa cuiva intervine o criză majoră, un obstacol, necesitatea unei decizii importante de exemplu pierderea unei persoane dragi, probleme în cuplu, divorţ, probleme în realaţia părinte-copil, nevoia de adaptare la o nouă situaţie de viaţă excesiv de solicitantă.

În situaţii de criză, mintea noastră este năpădită de emoţii puternice care antrenează mecanisme de apărare. Aceasta este o reacţie normală, numai că uneori intensitatea şi durabilitatea ei o face nefolositoare. Consilierul te va ascultă, îţi va înţelege emoţiile, apoi te va ajuta să găseşti o soluţie adecvată.

2. Solicitările pentru consiliere psihologică pot fi anunţate telefonic la 07330984444 sau pe e-mail office@cabinet-psihologic-online.ro

3. În funcţie de descrierea tulburărilor sau aşteptărilor puteţi fi îndrumat pentru o programare de consiliere, psihoterapie sau coaching. Consultaţiile, datele de contact şi informaţiile din acest site sunt furnizate exclusiv de psiholog Delia Ciobancan.

4. În urma primei şedinţe de consiliere psihologică veţi afla ce se întâmplă într-un process terapeutic şi cum se vor desfăşura şedinţele viitoare. Terapia de scurtă durată cuprinde 10-20 şedinţe şi se desfăşoară săptămânal. O oră pe săptămână va fi timpul în care vom vorbi numai despre dumneavoastră.